Green Guide Budapest

Green Guide Budapest

EN

In the summer of 2019 – with co-creators Mimma Nosek and David Erdész – we created a freely available, printed informational publication that can aid Budapest locals and visitors to eat, relax, travel and shop in a more conscious and sustainable way. The bilingual map with custom illustrations unites various green topics: venues and events that prioritize sustainability, a healthy lifestyle and waste reduction.

I contributed to the project by writing the English language recommendations for the map and creating the current website. I am still responsible for the brand’s communication, Facebook and Instagram posts, and I regularly write articles for our blog.

Download the map’s PDF version


HUN

Két társammal, a grafikus Nosek Mimmával és műszaki-környezeti szakmérnök Erdész Dáviddal egy ingyenesen elérhető, kézzel fogható információs, tájékoztató anyagot hozzunk létre, ami segítheti a budapestieket és a városba látogatókat, hogy tudatosabb és fenntarthatóbb módon fogyasszanak, pihenjenek, közlekedjenek és vásároljanak. Olyan kétnyelvű térképet készítettünk, ami több zöld témakört egyesít és ajánl: olyan helyeket, illetve programokat, amelyek a fenntarthatóságot, az egészséges életvitelt és a hulladékok minimalizálását tartják szem előtt.

Én szövegeztem a térkép angol verzióját és készítettem el a jelenlegi weboldalt, illetve a mai napig én látom el a fő kommunikációs feladatokat, a Facebook és Instagram oldalak menedzselését, illetve rendszeresen publikálok a blogon.

Töltsd le a térkép PDF változatát